GOODDAY Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witam. Mam zainstalowaną tą aplikacje, ale nie mogę uruchomić aplikacji tvn player ponieważ pisze że Lucky Patcher blokuje reklamy czy może wie ktoś jak to obejść ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odinstaluj Lucky Patchera. On blokuje reklamy tak po prostu? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GOODDAY Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Kurde fakt jak już się użyje programiku na danej aplikacji nie musi już być zainstalowany Dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GOODDAY
Witam.
Mam zainstalowaną tą aplikacje, ale nie mogę uruchomić aplikacji tvn player ponieważ pisze że Lucky Patcher blokuje reklamy czy może wie ktoś jak to obejść ??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi