mateo1s2293 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam mam problem, nie moge zrootoowac smartfonu Kiano Elegance 5.1. odblokowany bootloader OEM. Próbowałem programami takimi jak: -KingoRoot (Dochodzi do 90% i pokazuje error) -OneClickRoot (Pisze że root jest jeszcze nie dostępny) -FramaRoot. (W ogóle nie działa...) nic nie dało może Wy macie jakieś pomysły? smartfon warty zrootowania... Czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Temat poprawiony Jaki android na pokladzie? Wersja zwykła czy PRO? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1s2293 Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Android na pokładzie to Marshmallow 6.0 Wersja zwykła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Jeżeli znajdziesz custom recovery to wtedy da radę, zwykłymi apkami na 6.0 rady nie da Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAlbo tym spróbuj https://forum.cyanmod.pl/topic/9370-kingrootkingroot-xda-relese/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1s2293 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzięki za informacje, znalazłem coś takiego: http://rulsmart.com/kiano-elegance-5.1-3513/recovery/ Jak myślisz, w jaki sposób mogę to zainstalować? Tam nic nie ma opisane... nie ma żadnych plików do zainstalowania chociażby przez ADB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1s2293 Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dnia 28.05.2017 o 09:43, DusieK napisał: Jeżeli znajdziesz custom recovery to wtedy da radę, zwykłymi apkami na 6.0 rady nie da Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Albo tym spróbuj https://forum.cyanmod.pl/topic/9370-kingrootkingroot-xda-relese/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witam ponownie... to nic nie dało... na razie znalazłem jakieś "alternatywy" dla MT6580... niby na klony S7 bo z tego co wiem to Elegance jest klonem Samsunga. Wgrałem przez ADB, wszystko pokazuje OK i Succes, lecz po ponowym uruchomieniu i włączeniu tego, pokazuje znnów stock recovery. Cykam sie dać erase recovery bo może sie nie udać ta instalacja i zostane bez recovery a na necie nie ma jeszcze firmware'u do Elegance 5.1 żebym mógł w razie czego shflasowac go od początku... lipa więc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Rozumiem że telefon bez softu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1s2293 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Dnia 31.05.2017 o 11:27, DusieK napisał: Rozumiem że telefon bez softu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak będę musiał oddać do serwisu bo jest zceglony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuba7006 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Witam z tego co wiem kiano jest klonem umi london jakby co więc myślę że system z umi powninien działać bo bebechy i inne to wszystko to samo link do systemu https://www.needrom.com/download/umi-london/ jak ktoś wgra to niech da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hubert Łachman Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dnia 24.07.2017 o 00:05, kuba7006 napisał: Witam z tego co wiem kiano jest klonem umi london jakby co więc myślę że system z umi powninien działać bo bebechy i inne to wszystko to samo link do systemu https://www.needrom.com/download/umi-london/ jak ktoś wgra to niech da znać Witam jestem tu nowy jak to zainstalować na telefonie bo mam problem podobny do kolegi na kiano elegance 5.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Najpierw odblokuj bootloader, potem wgraj TWRP. Jeśli nie wiesz co to - przejrzyj dział "Dla zielonych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mateo1s2293
Witam mam problem, nie moge zrootoowac smartfonu Kiano Elegance 5.1. odblokowany bootloader OEM.
Próbowałem programami takimi jak:
-KingoRoot (Dochodzi do 90% i pokazuje error)
-OneClickRoot (Pisze że root jest jeszcze nie dostępny)
-FramaRoot. (W ogóle nie działa...)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi