danio991 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Nieoficjalny room marshmalow 6.0.1, posiadam na swoim tablecie Samsung Galaxy tabl 4 model tabletu sm-t235. Wcześniej mialem na swoim tablecie zainstalowany na tablecie Samsung Galaxy tablicy 4.7.0 android 5.1.1. Na tablecie , w androidzie miałem i posiadałem aplikacje konto Samsung ,notatnik itp,,można poczytać na tej stronie http://sklep.polygamia.pl/produkt-tablety/samsung-galaxy-tab-4-7-0-lte-sm-t235.html Wcześniej przed aktualizacją 5.1.1 androida miałem android 4.4.2.. Czy można ściągnąć,pobrać te aplikacje ,można to rozwiązać pomóżcie mi,porady wskazówki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Temat poprawiony, przeniesione do odpowiedniego działu Jakie aplikacje? Samsung Apps itd? Jeżeli to oryginalny od Samsunga update to one tam też są, bardzo możliwe ze w jakimś folderze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Musiałbyś poszukać po serwisach np. Chomikuj, Android File Host, Basket Build .apk ale nie wiem czy będą działaćWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
danio991
Nieoficjalny room marshmalow 6.0.1, posiadam na swoim tablecie Samsung Galaxy tabl 4 model tabletu sm-t235.
Wcześniej mialem na swoim tablecie zainstalowany na tablecie Samsung Galaxy tablicy 4.7.0 android 5.1.1.
Na tablecie , w androidzie miałem i posiadałem aplikacje konto Samsung ,notatnik itp,,można poczytać na tej stronie http://sklep.polygamia.pl/produkt-tablety/samsung-galaxy-tab-4-7-0-lte-sm-t235.html
Wcześniej przed aktualizacją 5.1.1 androida miałem android 4.4.2..
Czy można ściągnąć,pobrać te aplikacje ,można to rozwiązać pomóżcie mi,porady wskazówki itp
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi