Grizzbir Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam. Jestem użytkownikiem HTC 10 i mam jedno proste pytanie. Czy da się zamienić przyciski funkcyjne "wstecz" i "ostatnie aplikacje" miejscami? Nie wiem, kto i dlaczego wpadł na pomysł, by w telefonie powyżej 5" dać wstecz po lewej, który jest naprawdę ciężko dostępny (chyba, że projektant ma kciuk długości 10cm... ). Ponieważ przesiadłem się z HTC One M8, to jestem mocno zaskoczony brakiem możliwości zmiany ustawień klawiszy. W M8 po prostu ustawiało się, jakie przyciski i gdzie mają być umieszczone w prosty sposób, a tutaj? Przecież są to również przyciski cyfrowe, które podejrzewam, że bez problemu można by zamienić miejscami i wprowadzić tego typu proste ustawienie. /Z góry dzięki i pozdrawiam Soft: Android 7.0; 2.41.118.4; Jądro: 3.18.31-perf-g2b80012 Brandowany: T-Mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Temat poprawiony Bez roota i xposed sie raczej nie obędzie, lecz modułu nie pamietam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 https://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/root-softkeyz-apply-mix-softkeys-t2219804 Znalazłem coś takiego, jednak nie wiem czy jest tam taka opcja. Do tego typu aplikacji na pewno minimum root. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizzbir Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Niestety macie racje Panowie. Minimum root, a do tego nawet nie wiadomo, czy zmienią się przy tym ikonki przycisków - prawdopodobnie nie. Czyli raczej mamy do czynienia z sytuacją: producent tak jak sobie wymyślił i tak musi zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Przyzwyczaisz się po jakimś czasie, jeżeli telefon nowy to szkoda gwarancji tak szczerzeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi