dalal Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam, Mam pytanie odnośnie wykonania wipe data w telefonie z uszkodzonym ekranem, da się to jakoś zrobić? Próbowałem "w ciemno" wejść w recovery ale po kilkunastu próbach zwątpiłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Rozbity czy ekran zdechł? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dalal Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Rozbity, niefortunnie upadł. Dotyk nie reaguje. EDIT: Póbowałem przez Odina, pokazuje błąd <ID:0/004> Re-Partition operation failed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jeżeli widać coś na nim to podłącz myszkę przez otg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dalal Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Właśnie o to chodzi, że nic nie widać. Jedna kreska po środku ekranu wzdłuż pęknięcia. Głównie chodzi mi o wymazanie zapamiętanych haseł, aktywnych zalogowań i wiadomości, ponieważ telefon i tak pójdzie na sprzedaż jako uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 To cieżko będzie, zastanawia mnie czy przy okazji nie padła płyta główna - chyba ze wydaje z siebie cokolwiek? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dalal Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Za wyjątkiem ekranu wszystko działa, włącza się, przychodzą powiadomienia, w tryb download też da się go wprowadzić. Tak jak pisałem w pierwszym poście próbowałem "w ciemno" wejść w recovery i zrobić wipe, ale niestety nie udało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jakby Ci sie udało do download wejść to można spróbować przez odina spróbować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dalal
Witam,
Mam pytanie odnośnie wykonania wipe data w telefonie z uszkodzonym ekranem, da się to jakoś zrobić? Próbowałem "w ciemno" wejść w recovery ale po kilkunastu próbach zwątpiłem.
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi