Veeon Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Cześć. Mam pytanie, czy mając Android 7.0 z numerem kompilacji "NRD90M test-keys" mogę downgradować system do 6.0 bez żadnych zmian? Czy musze jakoś zaktualizować do B336 (lub inna kompilacja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jeżeli znajdziesz system zgodny z twoim urządzeniem to downgroad zrobić możesz zawsze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Mógłby ktoś podrzucić jakieś linki? Bo nie mogę znaleźć. Albo po prostu czegoś nie rozumiem. Czy trzeba upgradować do kompilacji B336 albo innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Veeon
Cześć.
Mam pytanie, czy mając Android 7.0 z numerem kompilacji "NRD90M test-keys" mogę downgradować system do 6.0 bez żadnych zmian?
Czy musze jakoś zaktualizować do B336 (lub inna kompilacja)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi