Piotrek Lodziński Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zainstalowałem Lineage OS i chciałem wrócić do Emui korzystając z tej instrukcji wszystko zakończyłem na punkcie 11 :/ , gdy chcę wejść do trybu download mode pojawia sie logo huawei i nic sie nie dzieje , twrp nie ma , adb go nie widzi jak wrócić do Emui ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Jeżeli przy punkcie 11 to rozumiem, że urządzenie nie wchodzi do trybu recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Lodziński Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 po kilku nastu nie danych próbach to zainstalowało sie to recovery a potem tylko samym sposobem zainstalowałem normalne rom zainstalowałem tym sposobem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi