oloepoczta Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam. Gdzie mogę szukać najnowszej wersji CM?Na tej stronie:http://download.cyanogenmod.org/?device=urushi&type=stable są romy do pobrania ale z 2012 roku, to znaczy że nie będzie np. CM 10 na xperię ray? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Proszę bardzo o to link do CM10 http://download.cyanogenmod.org/?device=urushi&type= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oloepoczta Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 są te wersje stabilne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Tam w lewym górnym romu masz opcję "stable" Kliknij a się pojawią softy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie ma 10 stabilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oloepoczta Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 A można prosić o mały poradnik jak wgrać tą wersję 9.1.0Chodzi mi żeby wszystko zrobić w dobrej kolejności, wipy, istalacja romu. Czy muszę flashować kernel? W którym momencie? Czy GAPS muszę dogrywać czy są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 masz root i recvoery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oloepoczta Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 tak, bootloader odblokowanyWitam. Wgrałem CM 9.1 tylko że nie podchodzi mi klawiatura qwerty i nie widzę wyboru innej a chodzi mi o taką "dialerową" gdzie pod cyfrą 2 jest litera a,b,c pod cyfrą 3 kolejno d,e,f.Druga sprawa to zainstalowałem z marketu inne klawiatury ale podczas pisania sms nie mogę ich użyć. W ustawieniach język, klawiatura są dostępne, ale przy tej z CM jest zaznaczony szary "ptaszek" i nie mogę do odznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie masz tam opcji wyboru klawiatury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oloepoczta Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tej telefonicznej nie ma. Ale ściągnąłem od xperii s paczkę i wszystko działa. Jak jesteś bardziej obeznany to powiedz jak zrobić żeby mms działały? Czytałem że podobno ten system tak ma i koniec. Wysłane z mojego Ray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
oloepoczta
Witam. Gdzie mogę szukać najnowszej wersji CM?
Na tej stronie:http://download.cyanogenmod.org/?device=urushi&type=stable są romy do pobrania ale z 2012 roku, to znaczy że nie będzie np. CM 10 na xperię ray?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi