wojto2394 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam, mam problem związany z aparatem w Samsungu galaxy S4. Telefon został uderzony z pięści (proszę nie wnikać dlaczego ^^) i nie działa tylni aparat. Wymieniłem soczewkę na nową i niestety problem jest taki sam jak był ( Po włączeniu aplikacji aparat pojawia się sam czarny ekran, przedni działa normalnie). Czy znacie jakieś inne skuteczne rozwiązanie tego tematu czy jest to może uszkodzona płyta główna? Dziękuję z góry za jakiekolwiek info, Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Popraw nazwę tematu.Hmm... Te elementy od aparatu są na swoim miejscu? Sprawdziłbym w serwisieWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Sprawdź tasiemkę łączącą moduł aparatu z płytą główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Temat poprawiony zgodnie z regulaminem forum.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi