jarekhunter Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam posiadam telefon jak w tytule z stockowym firmware Play.1. Klawiatura kiepska2. Dialer nie ma podpowiadania firm itp. Ogólnie rzecz biorąc chce mieć cm14.Jak wygląda chwestia softu do mojego telefonu ?? Dziękuję serdecznie. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Temat poprawiony - nic na te urządzenie nie znajdziesz tak szczerze, możesz zawsze przez odin wgrać czyste oprogramowanie od Samsunga Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Poczytaj w dziale "Dla zielonych", poszperaj w necie. Trochę własnej inicjatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekhunter Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Szukałem i wiele na ten temat nie ma i inicjatywa nie wystarczy. Na LG G2m miałem cm13 i dość fajnie to dzialało. Owszem znalazłem temat z cm14 ale jest mowa o Samsung J5 a J5(2016) to zupełnie inny telefon więc z braku informacji pytam.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jeżeli szukałeś na XDA i tam nic nie było to tutaj ROM-u na pewno nie znajdziesz. Jeżeli chcesz trochę pozmieniać stocka to zainstaluj sobie Xposed (jeżeli jest taka możliwość) i za pomocą modułów możesz sporo zmienić w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekhunter Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dzięki będę musiał przeboleć ten fakt.Zainstalowałem dialer od Google ale mimo że ma wszystko włączone nie wyszukuje po nazwie tak jak miałem w cm13.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Możesz próbować innych dialerów, nic nie stoi na przeszkodzie. Może w którymś znajdziesz ta funkcję działającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi