Paweł X Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam Dostałem telefon dzisiaj koło 17 odpaliłem i wszystko śmigało super po pewnym czasie LG zgubiło zasięg WI-FI. Telefon widzi kilka sieci ale nie moją proszę o pomoc bo jeżeli to wada fabryczna to muszę go odesłać. Wyświetla sie taki komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. Jesteś pewien, że sieć działa prawidłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł X Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Przywróciłem i dalej to samo. Sieć działa prawidłowo ponieważ Lg g2 i laptop nie mają problemu z WI-FI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Temat poprawiony Nie jest to wina po stronie routera? Bo inne wykrywa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł X Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dziękuję wszystkim za pomoc. To była wina routera. A dokładnie pomogła zmiana kanału na którym działa router co ciekawe na żadne inne urządzenie to nie wpłynęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paweł X
Witam
Dostałem telefon dzisiaj koło 17 odpaliłem i wszystko śmigało super po pewnym czasie LG zgubiło zasięg WI-FI. Telefon widzi kilka sieci ale nie moją proszę o pomoc bo jeżeli to wada fabryczna to muszę go odesłać.
Wyświetla sie taki komunikat
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi