Veeon Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Cześć. Mam pewien problem na androidzie 7.0. W ustawieniach wprowadzania tekstu nie mogę włączyć klawiatury Gboard. Przelacznik jest tak jakby zamrożony, szary, nie da się nic z nim zrobić. Próbowałem czyścić pamięć podręczną aplikacji i aktualizować Usługi Google Play. Jeszcze jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Sprawdziłeś czy nie masz odebranych jakiś uprawnień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wszystkie uprawnienia są przydzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Może brakuje jakieś paczki of Google? Jakie masz Gaapsy sflashowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Veeon
Cześć.
Mam pewien problem na androidzie 7.0.
W ustawieniach wprowadzania tekstu nie mogę włączyć klawiatury Gboard.
Przelacznik jest tak jakby zamrożony, szary, nie da się nic z nim zrobić.
Próbowałem czyścić pamięć podręczną aplikacji i aktualizować Usługi Google Play.
Jeszcze jakieś pomysły?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi