kamilkamjy Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Piszę że mam 250 mb kiedym mam 10 GB wolnego miejsca Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Temat poprawiony Zrób factory reset Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Factory reset chyba nie będzie potrzebny, jeśli masz odblokowany bootloader. Zrób wipe cache. Pewnie się nagromadziło tej pamięci podręcznejWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamilkamjy Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ok. Poprostu wgrałem soft z google a przedtem próbowałem factory reset ale nie pomogłoWysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamilkamjy
Piszę że mam 250 mb kiedym mam 10 GB wolnego miejsca
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi