Monokuma Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jak w temacie. Robię komuś ten telefon w wersji Single sim. Roota już mam. Zrobiony kingo rootem. Ale za Chiny nie mogę wywalić tego kingo super su. Wywala błąd. Ktoś mi z tym pomoże? Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka Nieaktualne. Problem rozwiązałem w inny sposób. Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Proszę zapoznać sie z regulaminem forum - temat do poprawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monokuma
Jak w temacie. Robię komuś ten telefon w wersji Single sim.
Roota już mam. Zrobiony kingo rootem. Ale za Chiny nie mogę wywalić tego kingo super su. Wywala błąd. Ktoś mi z tym pomoże?
Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka
Nieaktualne. Problem rozwiązałem w inny sposób.
Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi