KuBox Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 a więc, mam taki problem. Brakuje mi pamięci w telefonie LG G2 MINI i chciałbym spytać czy da się przenieść aplikacje na kartę SD..... MAM CyangoenMod 13 jak coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tymeg.porwit Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Polecam scalić kartę sd z pamięcią wewnętrzną urzadzeniaRN 4 na xiaomi.eu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Popraw temat według regulaminu. Moderator przeniesie temat. Nie wiem czy LG G2 Mini obsługuje przenoszenie na kartę pamięci. Wypróbuj Link2SDTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KuBox Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 gdy próbuje sformatować ją jako pamięć wewnętrzną to pisze "uszkodzona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KuBox
a więc, mam taki problem. Brakuje mi pamięci w telefonie LG G2 MINI i chciałbym spytać czy da się przenieść aplikacje na kartę SD.....
MAM CyangoenMod 13 jak coś...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi