CyanowyLenovo Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 3 godziny temu, dikoj napisał: Trafiłem na kolejny babol. Jakość nagrywania filmów. W ustawieniu FullHD filmy mają fatalną jakość. Wyglądają jakby były skompresowane. Mają też dziwnie mały rozmiar jak na FullHD. Na stockowym ROM-ie jakość była o niebo lepsza. Chyba znów pozostaje mi poszukiwanie w Sklepie Google aplikacji do obsługi aparatu. Niestety zmartwię Cię, ale to typowe w Samsungach będących na Custom ROM i jakakolwiek apka bardzo Ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dikoj Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Acha... No to kaszana na całego. W takim razie moja przygoda z LineageOS właśnie się zakończyła i wracam do stockowego ROM. A szkoda, bo system jest bardzo przyjemny mimo kilku niedociągnięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi