Gość lukjan32 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 mam lineage 14.1, gt-i9300. jak wylaczyc znak x, przy zasiegu? i ostatnie elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 pokaż screeny, bo nwm czy dobrze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 nie ma szans, bo nie mam aplikacji. chodzi o znak x, w prawym gornym rogu, tam gdzie, jest poziom zasiegu. a ostatnie elementy, naciskasie dolny przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Chodzi Ci o to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 tak, oto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Wykryło Ci kartę sim wql? Bo to oznacza brak zasięgu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 mam zasieg play, ustawione na sztywno plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 @DusieK To oznacza brak połączenia z siecią komórkową czyli wyłączony internet w telefonie.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 w cm, tego nie bylo. a jak wylaczyc ostatnie elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Xposed i GravityBoX. Być może ta aplikacja da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Zasięg masz? Jak nie sprawdź czy masz imei Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 jest zasieg. jest imei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ludzie xd tak jest w androidzie 7.0. Wiem bo posiadam. W straszych cm typu cm 12 zamiast tego x był wykrzyknik. Aha, xposed na 7.0 nie ma ;/Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 no, w cm 14.1, tego nie bylo. musze sie przyzwyczaic do lineage 14.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Tego się nie da wyłączyć. Sprawdzane na dwóch różnych telefonach z lineageos 14.1Sony i lg. Niestety będziesz musiał z tym żyć. Nawet w Xperii z Resurrection Remix nie widziałem opcji wyłącznia tego Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ani nie da się wyłączyć ostatnie elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi