Gość lukjan32 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 mam gt-i9300, cm 13. dzis zrobilem aktualizacja twrp do 3.1.0-0. zrobilem aktualizacja do boot(byl rowniez wybor do recovery). teraz nie moge wyjsc z twrp. jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 mam gt-i9300, cm 13. dzis zrobilem aktualizacja twrp do 3.1.0-0. zrobilem aktualizacja do boot(byl rowniez wybor do recovery). teraz nie moge wyjsc z twrp. jak to zrobić?Proponuję jak człowiek wgrać stocka odinem. I jeszcze raz wszystko powgrywać. Jak telefon wpadł w bootloop to inaczej go nie postawisz. Za bardzo pomieszałeś Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 sciaglem nowego twrp, dalem do telefonu, nacisnialem 3 przyciski i zaktualizowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeuDoge Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Zainstalowal do Boot a nie do Recovery na przyszlosc wgrywaj na Recovery a nie na Boot. Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 aha, czyli trzeba od nowa calkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeuDoge Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Tak instaluj wszystko od Nowa teraz Recovery na partycje Recovery .Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 aha, szkoda. innego sposobu nie ma? wiadomo, kiedy bedzie lineage 14.1 snapshot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ja jestem pogubiony, Nwm na jakim etapie jesteś Snapshot to teraz praktycznie to samo co nightly, ja bugow wql nie widziałem na S3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 prosze mi napisac po kolei, jak to zainstalowac lineage 14.1. z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Potrzebne Ci TWRP dostępne tutaj -> https://forum.cyanmod.pl/topic/3088-galaxy-s-iii-i9300-twrp-recovery-od-teamu-najnowsze-wersje/ Później postępujesz zgodnie z tym poradnikiem -> https://forum.cyanmod.pl/topic/9358-samsung-galaxy-s3-lineageos-141-oficjalny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 aha. trzeba ponowne zrobic root? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 W sumie nie musisz jak przez odina wgrywasz twrpWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Nie updateuj twrp przez twrp bo to nie dziala xDWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaWczoraj tak robilem jak wgrywalem ad 3.0.2 (swoja droga najlepszy rom na s3 a nie jakis niestabilny lineage os na kiju XDD) Twrp jak juz koniecznie z niewyjasnionych przyczyn musisz to aktualizuj przez aplikacje twrp manager.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaWczoraj tak robilem jak wgrywalem ad 3.0.2 (swoja droga najlepszy rom na s3 a nie jakis niestabilny lineage os na kiju XDD) to i na 3.1.0.0 i innych wgranych przez twrp a nawet tym ktorej dodaje archi do softu wyskakiwalo mi set_metadata_recursive some changes failed, a jak wgralem przez aplikacje to poszlo ) Twrp jak juz koniecznie z niewyjasnionych przyczyn musisz to aktualizuj przez aplikacje twrp manager, najlepiej wgraj 3.0.0-2. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaJezu jaka tu jest skopana edycjaMode prosze usun moje poprzednie postyWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 zaktualizowalem reczne do 3.1.0-0. czyli tak: wgrac lineage 14.1 i gapps do telefonu i zainstalowac przez twrp? juz se zrobilem, mam lineage 14.1 nighly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Na ktorym polowa rzeczy ci nie dziala XDDWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 @up najlepiej sam testuj, nie sluchaj innych jesli chodzi o los bo kazdy update cos zmienia, w jednym dziala w drugim juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi