NeoCM Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam. Używa ktoś tej aplikacji?Jak wiadomo najnowsza wersja zastąpić może dotychczasową aplikację sms/mms.. JA z niej korzystam i mam problem z odbiorem MMS ? Może ktoś z was to potwierdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Zacząłem właśnie z tego korzystać MMS-ów nie wysyłam, ale jak na razie fajnie się z tego korzysta W ustawieniach zauważyłem opcje odbierania MMS. Sprawdź czy masz aktywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Mam ustawione.Wertowałem to na kilka sposobów.Pytam, bo może winny jest tu kernel na bazie CM... A w trybie landscape - nie rozjeżdża Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie rozjeżdża się działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A u mnie czasami się rozjeżdża.. Ta aplikacja daje możliwość wysyłania zdjęć jako mms.. do tych, którzy mają konto na google+ i to za free.Wystarczy, iż osoba ma tą aplikację i dostęp np do wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi