DusieK Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Mam przyjemność zaprezentować Państwu oficjalne wydanie Lineage OS. TWRP Odblokowany bootloader ROM - https://download.lineageos.org/w5 GApps - http://opengapps.org/ Wrzuć ROM i GAppsy na kartę pamięci Wejdź w tryb TWRP Wykonaj Backup Wykonaj pełne wipy Zainstaluj ROM i GAppsy Wykonaj wipy (data/cache - Zalecane) Reboot urządzenia – pierwsze uruchomienie potrwa kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fix_Me Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Mam pytanie, pierwszy raz rootowałem i wgrywałem soft do L70, i po wgraniu softa zginął mi yotube i sklep google play. Mam problem z ponownym zainstalowaniem, pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Musisz je zainstalować ręcznie - identycznie jak soft. Link do pobrania. Musisz wybrać odpowiednią wersje dla swojego sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor232 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mam pytanie czy ten rom będzie działać na lg f70 D315 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Chyba nie. Jak nie masz pewności - nie ryzykuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor232 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A ma ktoś poradnik na instalacje cyanogenmoda 12 albo 13 na lg f70 i do pobrania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Tak samo jak na inne modele, Pierw potrzebujesz custom recovery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor232 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ja potrzebuje pobrać cyanogenmoda i gapps do niego a reszte mam. Proszę o link do pobrania.I z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi