Zelazna Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam mam taki problem że przez przypadek zablokowałem bootloadera i teraz wyświetla mi się tylko Error! NO Func 11 recovery image Error NO 2 load failed i PC go nie widzi proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Inny kabel? port? sterowniki udpate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zelazna Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 wszystko sprawdzałem próbowałem też wgrać rom przez dload i nic Jest jakiś sposób żeby go PC wykrył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wyjdź w menadzer urządzeń i sprawdź co pokazuje po podłączeniu telefonu do PC Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zelazna Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Niestety nic nie pokazuje inny kabel też nie pomógł i na innym kompie też próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W jaki sposób niechcący zablokowałeś bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zelazna
Witam mam taki problem że przez przypadek zablokowałem bootloadera i teraz wyświetla mi się tylko Error! NO Func 11 recovery image Error NO 2 load failed i PC go nie widzi proszę o pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi