Monokuma Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jak w temacie wywala mi taki komunikat jak chce scroobler last fm na CM13 ustawic.Wszystko z listy co mnie do niej przenosi odznaczam. A komunikat dalej jest.Pomoże ktoś?Naprawde denerwuje mnie to juz. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Mnie też to denerwuje. Pisze z kimś na Messengerze, jest dymek, "testuje" jakąś apke i takie cuś. Uroki Androida 6... Nie da się nic z tym zrobić. Jedynie downgrade do CM 12.1.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Mnie też to denerwuje. Pisze z kimś na Messengerze, jest dymek, "testuje" jakąś apke i takie cuś. Uroki Androida 6... Nie da się nic z tym zrobić. Jedynie downgrade do CM 12.1. Tap, tap, tap - morsem z LGE A jak ten błąd naprawić?Bez jego naprawy nie odpale scrooblera lasta ktory mi potrzebny.Gaapsow nie zamierzam instalować tylko po to zeby scroobler lasta pobrac ze sklepuSwietnie ten cm dziala.Ale ten blaf Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Czytałem w necie o tym ni to błędzie ni to udogodnieniu... I jakaś apka wykorzystuje rysowanie po ekranie i niestety ty musisz ją znaleźćTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Chyba cos znalazlem pod xposed.Zaraz sprawdze czy dziala.http://repo.xposed.info/module/com.crossbowffs.nooverlaywarningWysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu TapatalkaEe tam sam komunikat zniknął. Ale simple last FM scroobler dalej nie działa. Masakra na CM13 działał. Nie wiem może jutro zamiennika poszukam Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monokuma
Jak w temacie wywala mi taki komunikat jak chce scroobler last fm na CM13 ustawic.
Wszystko z listy co mnie do niej przenosi odznaczam. A komunikat dalej jest.
Pomoże ktoś?
Naprawde denerwuje mnie to juz.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi