john_rambo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zainstalowałem sobie CM9 by anzu (stable) i ku mojemu zdziwieniu nie ma w nim RADIA FM. Czy ma ktos jakis pomysł skąd mogę dograć apk? Bo wujek GOOGLE nie chce mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildcat89 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ściągasz załącznik i instalujesz przez CWM A tak z ciekawości co wpisywałeś w google?Holo_UI_FM_For_CM9_v1.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_rambo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Instalacja przebiegła poprawnie ale w systemie nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Spróbuj tego: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_rambo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 To juz próbowałem. Program sie odpala ale nic poza ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A próbowałeś oficjalnego Cyana, czy zależy Ci na tym ROMie. Oficjalny posiada radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_rambo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Mam zainstalowany SE XperiaArc-LT15i - anzu / stable CM9chyba jest to oficjalny ROM?Chyba, żę się mylę - to powiedz jaki to jest oficjalny który ma radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przepraszam. Mój błąd. Anzu to inna nazwa telefonu, a nie twórcy. W takim razie polecam zainstalować nieoficjalny CyanogenMod. Link na xda forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_rambo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dzieki przetestue i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi