android_reg_edit Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 odblokowany bootlader TWRP Wersja androida: 7.1.1 Nougat Status: testing (niestabilna) Wbudowany root. Wiele możliwości konfiguracji UI. Przenieś ROM na kartę pamięci. Wykonaj kopię zapasową w TWRP (zalecana). Full wipe, factory reset w TWRP. Zainstaluj ROM. Zainstaluj Gapps. Uruchom telefon ponownie. Pierwsze uruchomienie potrwa dłużej niż zwykle. ROM - pobieramy najnowszy dostępny build Gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Szulc Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cześć. Widzę, że rom jest do modelu TITAN. Ja mam model THEA (1072). Czy mogę zatem wdrożyć ten rom bez problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Nie. Tutaj znajduje się nieoficjalna kompilacja i tę możesz zainstalować. Wątek dostępny jest na XDA jeżeli potrzebujesz więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Szulc Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dzięki za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi