dead_beat Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam, czy ktoś wie jak ustawić lepiej ostrość w aparacie?Najpierw załączę przykładowe zdjęcia wrzucone przez użytkowników RAZRa:Ja u siebie próbowałem już chyba wszystkich możliwych ustawień i zdjęcia są ogromne, ale ostrością nie grzeszą:Proszę o jakieś info, co może być tego przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Stabilizacja ujęć. Postaw aparat na jakimś kamieniu, oparciu ect... i wtedy spróbuj. Istnieją też aplikacje do poprawy zdjęć już w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dead_beat
Witam, czy ktoś wie jak ustawić lepiej ostrość w aparacie?
Najpierw załączę przykładowe zdjęcia wrzucone przez użytkowników RAZRa:
Ja u siebie próbowałem już chyba wszystkich możliwych ustawień i zdjęcia są ogromne, ale ostrością nie grzeszą:
Proszę o jakieś info, co może być tego przyczyną.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi