android_reg_edit Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Poczytaj trochę w dziale "Dla zielonych", zaznajomisz się wtedy z podstawowymi pojęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staski Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 po zrobieniu wszystkiego,lata mi to kółko po telefonie już 15 min i system nie wstaje -i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Do TWRP wejdź, wykonaj wipe data/cache i uruchom ponownie Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staski Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 dzięki ,pomogło ,ale następny problem -komputer widzi telefon,ale nie jego pliki ani też karty sd w fonie - fon nie widzi karty sd ,chociaż jest zainstalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Jak podłączasz telefon do PC to wyskakuje powiadomienie z trybem (np. tylko ładowanie). Kliknij w nie i zmień tryb. Co do drugiego problemu - sprawdź czy karta SD jest wykrywana w TWRP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_179 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam, mam problem z uruchomieniem telefonu po instalacji wersji 14.1, problem opisany powyzej po instalacji i restarcie telefonu lata mi kolko i na tym koniec probowalem wziac na przetrzymanie ale po 45 minutach zrezygnowalem, u mnie twrp i wipie data/cache nie pomaga, instalowalem tez ponownie ale za kazdym razem to samo. Dodam tyko ze po pierwszej instalacji ego rom telefon wystartowal wszystko jak nalezy niestety bylem zmuszony przywrocic wersje z backup'u zeby odzyskac wazne dane i ponowna instalacja wlasnie juz mi sie nie udala telefon nie zalacza sie tylko wspomniane kolko czy ma ktos moze jakis pomysl jak to "ugryzc" ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Próba innej wersji daje ten sam efekt?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_179 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Dzieki za odpowiedz ale problem rozwiazany, jak sie okazalo nie wystarczyl wipe cache/data, dopiero po uzyciu opcji format data wszystko poszlo gladko. Co do wersji to sprawdzalem to co bylo pod reka tj. lollipop 5.1.1 i poszlo bez problemum 7.1.2 instalowalem ze stycznia i z lutego, w obydwoch przypadkach to samo. Gdyby ktos chcial skorzystac z tego rozwiazania a ma tak podstawowe pojecie w temacie jak ja to tylko dla przypomnienia zeby przed formatem zrobic porzadny backup poniewaz po formatowaniu wszystkie dane ida w kosmos pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moje Zdjęcia Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Może jakiś l działający link do tego romu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi