Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Mam przyjemność zaprezentować Państwu oficjalne wydanie Lineage OS. TWRP ROM - https://download.lineageos.org/d855 GApps - http://opengapps.org/ Wrzuć ROM i GAppsy na kartę pamięci Wejdź w tryb TWRP Wykonaj Backup Wykonaj pełne wipy Zainstaluj ROM i GAppsy Wykonaj wipy (data/cache - Zalecane) Reboot urządzenia – pierwsze uruchomienie potrwa kilka minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Warias Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam, Chciałbym na swoim Samsung Galaxy S3 LTE zainstalować lineage os , mógłbym prosić o jakieś instrukcje ? Mam oryginalny system Samsung-a, jest to dobry wybór w celu przyspieszenia telefonu ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Pierwsze co to musisz mieć to odblokowany bootloader. Następnie wgrywasz jakieś custom recovery i potem już instalujesz co chcesz. Jak na razie to nie jest to dobry pomysł, z tego względu, że akurat ta wersja jest w fazie rozwojowej i mogą wystąpić w niej błędy. Lepszym pomysłem, jeżeli nie masz żadnego doświadczenia jest wgranie starszej stabilnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajabongo Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zainstalowałem LineageOS ale się nie włącza, cały czas jest ten niebieski pasek i przemieszczające się po nim kółko, jest tak już ok 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Bootlop. Jeżeli jesteś pewien, że wszystko zrobiłeś jak trzeba, to zrób wipe wszystkiego (oprócz SD) i zainstaluj ROM ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajabongo Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Robiłem to kilkanaście razy i nic nie pomaga, na dodatek wywaliło ich stronę a chciałem pobrać drugi raz bo może zip jest uszkodzony. Pobrałem CM 14 i na razie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ta wersja jest już stabilna ? Prosze mi powiedzieć jak z google maps ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 A co ma dolegać Google Maps?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi