Iwo Iwoo Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam, czy mozna jakos zmienic ustawienia czy np czesc danych przeniesc na sd bo brakuje mi juz głownej pamieci-pamiec urzadzenia a na karcie sd jest wolne miejsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jeśli masz roota wypróbuj apkę folder mount; Btw, ja w swojej xperi z2 miałem opcję przenoszenia danych z pamięci wewnętrznej na kartę pamięci ; PS: poprawię nazwę tematu i resztę ale proszę następnym razem stosuj się do regulaminu zakładania nowych tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jeżeli masz tam inny system niż bodajże KitKat 4 (?), to możesz przenieść aplikację na SD bez roota i innych modyfikacji. Wchodzisz w ustawienia, następnie w aplikacje, wybierasz aplikację inną niż systemowa i w jej menu naciskasz "przenieś na kartę SD" czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Iwo Iwoo
Witam,
czy mozna jakos zmienic ustawienia czy np czesc danych przeniesc na sd bo brakuje mi juz głownej pamieci-pamiec urzadzenia a na karcie sd jest wolne miejsce??
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi