DusieK Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 [Samsung Galaxy S4 i9505] Resurrection Remix v5.8.0 TWRP ROM – http://downloads.resurrectionremix.com/jfltexx/ GAppsy – http://www.opengapps.org Wrzuć ROM i GAppsy na kartę pamięci Wejdź w tryb TWRP Wykonaj Backup Wykonaj pełne wipy Zainstaluj ROM i GAppsy Wykonaj wipy (data/cache - Zalecane) Reboot urządzenia – pierwsze uruchomienie potrwa kilka minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Heheszki Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 SS-y chyba wygasły. Mógłbyś podrzucić jak to wygląda? + Czy nie ma błędów jakichś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie ma? bardzo dobry rom idealny dla s4. Używam na s4 cały czas i nie ma powodów do narzekan. Testowałem customy bazujące na TouchWiz i bez porównania. Bateria trzyma bardzo długo. Chociaż ja go używam tylko do dzwonienia więc nawet Internet wyłączony także z tą bateria to chyba nie będę dobrym autorytetem hehe ale jeśli chodzi o bugi to ja nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek327327 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jak chcę zainstalować ten rom to wyskakuje error 7 i: E3004: This package is for device: bacon,A0001; this device is jfltexx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pobrałeś odpowiedni rom? Ten jest na urządzenia i9505Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek327327 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 7 minut temu, DusieK napisał: Pobrałeś odpowiedni rom? Ten jest na urządzenia i9505 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dobra, już chyba wiem... Przedtem pobrałem ten przy "Looking for the lastest version?". Trzeba pobrać tylko zip? Czy md5sum też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tylko .zip. To drugie jest do wgrania przez Odin.Tap, tap, tap - morsem z LGE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek327327 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dobra, dzięki, już pobrałem oba i działa. xD Ale mam problem, nie działa mi przycisk menu głównego i ten po lewej. Przycisk wstecz działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Zrobiłeś pełne wipy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek327327 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 4 godziny temu, DusieK napisał: Zrobiłeś pełne wipy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Data, cache, dalvik Aha i to nie przyciski nie działają, ale funkcje podłączone pod nie, które można zmienić w ustawieniach. Jak pierwszy raz uruchomiłem rom'a to działało normalnie. OK, rozwiązałem problem, Gappsy były źle wgrane (wyskakiwało, że aplikacja ... została zatrzymana, czy coś takiego) i wgrałem je jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi