Anonim_wy Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Samsung galaxy j3 Problem jest taki ze wszystko jest różowe oprócz ekranu gra oczywiście nie dostępne na moje urządzenie a bardzo chciałbym w nią pograć co mogę zrobić Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Samsung Galaxy J3 wpisujemy w nazwę tematu. Ten obraz to jest zrzut ekranu? Wgraj system od nowa. Coś się przestawiło. Aplikacje możesz pobierać z alternatyw dla Google Play np. Aptoide czy Android Polska.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 https://m.apkpure.com mozesz pobrac nawet te niedostepne dla danego kraju. Sprawdziłem i dziala. Nie przebywam w pl a chciałem ściągnąć aplikacje mtv Play, na stronie mtv miałem komunikat że na terenie mojego kraju jest to nie możliwe a tu pobralem bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Samsung Galaxy J3 wpisujemy w nazwę tematu. Ten obraz to jest zrzut ekranu? Wgraj system od nowa. Coś się przestawiło. Aplikacje możesz pobierać z alternatyw dla Google Play np. Aptoide czy Android Polska.Tap, tap, tap - morsem z LGETak jest rzut ekranu gry na przykład wchodzę grę na to początek jest normarny Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Spróbuj zrobić to. Wgraj XEO, tylko nie pomyl wariantów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dobra zaraz zobacz co się daWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu TapatalkaNie dało radyWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu TapatalkaDobra poddaje zagram sobie w coś innego temat do zamknięcia dzięki za pomocWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jesteśmy po to aby pomagać. Temat został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
Samsung galaxy j3
Problem jest taki ze wszystko jest różowe oprócz ekranu gra oczywiście nie dostępne na moje urządzenie a bardzo chciałbym w nią pograć co mogę zrobić
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi