PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich fanów miui. Teraz możesz sobie sprawić najnowsze miui na swój S5. Jest port miui na nasz s5. Są dwie wersje. Pierwsza bazuje na TouchWiz druga na CM, JAKA Jest różnica...? TW based cechy: Dziala xposed S5 stock camera Więcej cech TW, możesz instalowac aplikacje Samsunga jak muzyka itp. Bugs: fingerprint Wszystkie inne klawiatury poza systemową nie wspierane CM based: Fingerprint dziala Bugs: Nie dziala xposed Nie można wysyłać mms Po instalacji w kreatorze polecam zostawić język angielski, później dopiero zmienić na polski. Zmiany dla MIUI8 KLTE CM 07.02.18 update updated last miui 8 firmware Naprawiono icon signal Naprawiono xposed Naprawiono GPS Naprawiono KEYBOARD I inne fix WYMAGANIA 1. Root 2. Twrp 3. Czas i checi? INSTRUKCJA 1. Pobierz ROM 2. Skopiuj ROM na kartę pamięci lub pamięci wewnętrznej 3. Reebot do Recovery, zrób Backup 4. Full wipe 5. Flash rom 6. Reboot i czekaj? DOWNLOAD MIUI8 KLTE CM 07.02.18 miui8 G900F 6.12.27 TW 6.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Właśnie go testuję i zgłaszam że nie posiada on polskiego menu jeśli chodzi o TW based. I ogólnie po wybraniu języka angielskiego to gdzieniegdzie pojawiają się chińskie znaczki A poza tym room działa płynnie jak na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Co.... nemesis juz sie znudzil? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Nemesis już zaczą się przycinać w najmniej odpowiednich momentach (niekoniecznie z jego winy) i przesiadłem się na coś innego [emoji6] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ja poluje teraz na aurora note7 port dla s5. Tego na xda nie ma nawet. Jak mi sie uda to dodam tutaj. Jeden dev ma na grupie ale jest kut.... i nie chce dodac bo czasu nie ma, bo to bo tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ktos ma konto na baidu? Mam link do pobrania romu dla s5 a wszystko po hinsku nie che mi sie tam rejestrowac. Prosze o kontakt na priv jesli znajdzie sie chetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Update byl ostatnio wersji cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJMazi Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Hey jest coś Polskojęzycznego do S5 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wszystkie romy powinny mieć język polski Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon17 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 any working link mega app wont work thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Beacose this is really old rom, I think devs deleted it. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi