Robert Kaczmarek (and4you) Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam, Mam wersje Androida 7.1.1, jestem z niego zadowolony i nie chciałbym powracać do wcześniejszej wersji cm-* Mój problem polega na zmianie ustawień co do wysyłania smsów. Zakładka Zabezpieczenia -> Różne - Limit wysyłanych SMS -> -Brak, - (5 do 200) Można było zdefiniować ile pozwala się wysyłać aplikacji smsów, teraz ta opcja w 7.1.1 zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Możliwe, iż będziesz musiał użyć innej aplikacji do smsów- nawet dla samego sprawdzenia, czy ta opcja jest w innych aplikacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Chyba pozostaje Ci zewnętrzna aplikacja do SMS lub coś w stylu tej aplikacji. Możesz też poszperać w repozytorium Xposed, może tam trafisz na coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi