PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Jest WhatsApp ale mod i posiada kilka dodatkowych funkcji. Można zwiększyć limit wysyłanych Multimediow, jakość itp. Jest również możliwość tworzenia jak i edytowania i pobierania motywow. Znajdziecie też dodatkowe ustawienia prywatności. Używam tego od bardzo dawna już zapomniałem jak wygląda zwykły whatsapp. Z linków poniżej można pobrać dwie wersje, zwykły whatsapp i wersję z rozszerzeniem gb. Nie ma żadnej różnicy, różnią się tylko rozszerzeniem co pozwala zainstalować dwa różne whatsapp-y na telefonie co pozwala nam obsługiwać dwa różne konta. DOWNLOAD http://jimtechs.info/whatsapp-plus-jimods-v5-15-jimtechs-editions/ UŻYWAJ ADBLOCKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 whatsapp mnie nie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ja wiem... dla mnie to trochę skomplikowany w obsłudze. A skoro jest fejs i te wszystkie inne bajery to też trochę bezużyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Facebook a whatsapp to dwie różne rzeczy. Facebook to portal społecznościowy a to komunikator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 @rokko wiele osob zastepuje messengera whatsappem w tym ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 u mnie whatsapp nie przyjął się, ja korzystam z facebooka lite i mi wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 A ja z folio for Facebook i whatsapp. Część moich znajomych nie ma nawet konta na Facebooku a chce z nimi utrzymać jakiś kontakt. Więc korzystam z czatu na Facebooku i WhatsAppa. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi