Mateusz Celinski Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Model telefonu: Samsung Galaxy S3 i9300 Problem wygląda następująco: 1) Wgrałem Roota 2) Zainstalowałem poprzez Odina TWRP 3) Zrobiłem backup 4) Zainstalowałem CyanogenMod 14 Android 7.1 5) Nie było Gappsów więc zdecydowałem zrobić ponowny root - nieudało się "Fail" zawieszalo się na Cache. Teraz telefon po włączeniu pokazuje, że nie ma firmware oprogramowania i mam udać się do Recovery poprzez kombinacje przycisków i spróbować ponownie. Przez Odina próbowałem wgrać Firmware oprogramowanie z oficjalnej strony Samsunga (4,3 International) no ale zawiesza się na "system" Mógłby ktoś zaradzić/pomóc? Z góry dzięki, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 King_Stone_69 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/5199-Pierwsze-kroki-na-forum---#1-Tutorial-forum-dla-użytkownikahttps://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/8971-[Wszystko-o-custom-romach]-Root-na-romach-CyanogenmodZrób wipe całkowity i wtedy wgraj stocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Celinski Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Problem jest w tym, że nic poza wejściem w tryb Download Mod nie jestem w stanie zrobić :/ Przy próbie włączenia telefonu wyskakuje error i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 King_Stone_69 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jak mi uwaliłeś bootloader... Wgraj TWRP przed Odina.Tap, tap, tap - morsem z LGE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateusz Celinski Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dzięki wielkie King za pomoc, po prostu pierwszy raz się za to brałem mając "jakąś tam" wiedzę na ten temat lecz praktyki brakowało, jeszcze raz dzięki #DoZamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Temat został rozwiązany. Jeśli masz jeszcze jakieś problemy kieruj je do nas, a my pomożemy.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Celinski
Model telefonu: Samsung Galaxy S3 i9300
Problem wygląda następująco:
1) Wgrałem Roota
2) Zainstalowałem poprzez Odina TWRP
3) Zrobiłem backup
4) Zainstalowałem CyanogenMod 14 Android 7.1
5) Nie było Gappsów więc zdecydowałem zrobić ponowny root - nieudało się "Fail" zawieszalo się na Cache.
Teraz telefon po włączeniu pokazuje, że nie ma firmware oprogramowania i mam udać się do Recovery poprzez kombinacje przycisków i spróbować ponownie.
Przez Odina próbowałem wgrać Firmware oprogramowanie z oficjalnej strony Samsunga (4,3 International) no ale zawiesza się na "system"
Mógłby ktoś zaradzić/pomóc?
Z góry dzięki, pozdro!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi