Ernest Nowocień Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 umiałby ktoś dodać aparat do wyżej wymienionego romu ?? albo powiedziałby mi jak go dodać ?? ( bym był z góry wdzięczny) link do romu: http://depositfiles.com/files/88r3p5flf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Chcesz aparat ze stocka czy jaki?Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jak to ROM AOSP bez aparatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ernest Nowocień Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Tak mógłby być ze stocku ( Rom aosp nie ma aparatu, nawet po zainstalowaniu innej aplikacji ze sklepu jakiegoś aparatu pisze że nie może połączyć się z kamerą,, can't connect camera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Rom widocznie nie ma sterowników aparatu. Dlatego nie będą działać inne aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ernest Nowocień Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 2 godziny temu, NeoCM napisał: Rom widocznie nie ma sterowników aparatu. Dlatego nie będą działać inne aplikacje. tyle to i ja wiem tylko nw jak je dodać gdyby można było ze stocka wyciągnąć jakoś albo z cm11 i wsadzić do AOSP to by fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie da sie. Musiałbyś od nowa skompilować soft. Prościej jest wgrać rom, gdzie działa ten "aparat" - lub czekaj na update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ernest Nowocień Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 wątpie że wyjdzie bo raczej nie da rady wyciągnąć pliki z aparatu ze stocka i do aosp wsadzić ?? chciałem spróbować ale ten AOSP roota nie miał a po zainstalowaniu SUPERSU nie chciał się włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ze stocka nawet nie wolno. Jest to działanie pod paragraf...czyli mówiąc wprost kradzież. Jeżlei root nie działa, to trzeba go albo włączyć w ustawieniach, lub dograć plik apk. Takie info powinno być u autora custom romu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ernest Nowocień Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 nie wiedziałem ale dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ernest Nowocień Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) to może inaczej jak podmienić systemui ? czy to jest wgl możliwe ?? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Ernest Nowocień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Sflashuj Supersu przez TWRP i zrobisz w ten sposób root. Instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ernest Nowocień Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 13 godzin temu, android_reg_edit napisał: Sflashuj Supersu przez TWRP i zrobisz w ten sposób root. Instrukcja. root na stocku mam na razie myśle jak podmienić systemui.apk albo w nim jakoś pliki podmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jeżeli masz ROM w pliku .zip to możesz go wypakować i tam "grzebać", ale nie odpowiadam za to co z tego wyjdzie - raczej nic dobrego. Potem oczywiście ponownie pakujesz do .zip i instalujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ernest Nowocień Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 kurde tylko że ja nie mam roma w zip a nw jak go spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Moja rada: skoro nie wiesz nawet jak pakować pliki to daruj sobie modyfikowanie ROM-ów itp. Do tego potrzebna jest odpowiednia wiedza za zakresu programowania i budowy Androida. Podmienienie aplikacji nie spowoduje tego, że będzie ona działać poprawnie. Z aplikacja aparatu wiążą się również biblioteki, także nie jest to takie proste. Jeżeli jesteś ciekawy jak to działa to na tej stronie znajdziesz odpowiedź. Niestety nie ma polskiej wersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ernest Nowocień
umiałby ktoś dodać aparat do wyżej wymienionego romu ?? albo powiedziałby mi jak go dodać ?? ( bym był z góry wdzięczny)
link do romu: http://depositfiles.com/files/88r3p5flf
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi