Patryk Jagiełło Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam Mam pewnie problem po zainstalowaniu cyanogenmoda 13 telefon w losowych miejscach się wyłącza nawet jak mam polowe baterii powie mi ktoś dlaczego tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ale źle temat założyłeś, raz, dwa, trzy. Idzie do poprawy i przeniesienia. Wgraj to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Jagiełło Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ten rom nie bedzie mi wylaczal telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Jest o niebo stabilniejszyTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpoochini Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam. Najlepszą obsługę baterii ma rom : [JDCTeam][6.0.1][25 Dec] Optimized CyanogenMod 13.0 Builds (na XDA). Kamera AOSP również działa. RR się na niej wysypywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patryk Jagiełło
Witam
Mam pewnie problem po zainstalowaniu cyanogenmoda 13 telefon w losowych miejscach się wyłącza nawet jak mam polowe baterii powie mi ktoś dlaczego tak jest?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi