Damian Maury Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam, ukradziono mi sony t3 kiedy odnaleziono płyta główna była uszkodzona , oddałem do naprawy po powrocie było hasło (wzór) Próbowałem zrobić hard reset ale nie mam pojęcia jak. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Proszę popraw nazwę tematu na taką zgodną z regulaminem tworzenia nowych tematów; ja przeniosę do odpowiedniego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Już przeniosłem, ale poprawianie tematu zostawiam autorowi. Jeśli twoja Xperia mie jest z Orange a tobie nie dokońca zależy na danych to wypróbuj to: https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/2919-[Xperia-T3]-Odblokowywanie-BootloaderaTap, tap, tap - morsem z LGE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Spróbuj opcji naprawy. Być może zainstaluje Ci system od nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian Maury
Witam, ukradziono mi sony t3 kiedy odnaleziono płyta główna była uszkodzona , oddałem do naprawy po powrocie było hasło (wzór)
Próbowałem zrobić hard reset ale nie mam pojęcia jak.
Pomocy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi