pol332 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witajcie nie wiem czy to odpowiedni dział lecz mam takie pytanie że: https://download.cyanogenmod.org/?device=i9100g&type=nightly z tego pobieram ale które CyanogenMod Recovery czy Bulid? i czym się różnii nightly od sn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 King_Stone_69 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wymagana jest powiększona partycja, być może ją masz. Tu daje potrzebne linki:https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/549-[TUTORIAL]-Jak-wgrać/zainstalować-ROM-na-Samsung-Galaxy-S2-I9100https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/7795-[samsung-Galaxy-S2]-TWRP--3.0.2-0-Isorec-[OFFICIAL] http://downloads.resurrectionremix.com/i9100/ A instalujesz normalnie. Tak samo jak CM. Recovery to powinieneś mieć swoje, czyli TWRP, a pobierasz build czyli rom datowany z jakiegoś dnia np. CM13-201602112. Nightly to build codzienny, snapshot tygodniowy. Obie wersje są niestabilne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Recovery to TWRP, więc do instalacji pobierasz build. Nightly i snapshot to określenia stabilności systemu, jeżeli chcesz ten telefon użytkować normalnie to instalujesz stabilniejszego snapshota, ale musisz liczyć się z tym, że mogą występować w nim błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dodatkowo od siebie jeszcze dodam, że Cyanogenmod nie jest jakiś świetny odnośnie działania. Jeśli szukasz czegoś naprawdę stabilnego to wgraj Resurrection RemixTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 bo jak wgrałem cm 11 snapshot i połowa apk zostaje wstrzymana co zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Chyba nic - uroki CM. Lepiej zainstaluj Ressurection. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 a podrzucisz konkretny link i jak zainsalować i czy znów musiał bym instalować z jB stockowego? Najlepiej jak byś mi mini instrukcje napisał i linki podrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Temat poprawiony i przeniesione do odpowiedniego działu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak wygląda błąd aplikacji? FC - czyli częste zamknięcia. Powodem jest zła wersja gapps o ile ją dogrywasz. Przed instalacją CM robi się pełne wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 full wipe zrobione byłky (Niestety apk np.zdjęcia została zatrzymana) tak pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mam nadzieję że nie wgrywasz aplikacji z oryginalnego oprogramowania do Resurrection Remixa (o ile go masz)Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 To co mam robić podasz poradnik jak wgrać czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pokaż co wgrasz. Linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zanim się do czegoś weźmiesz wróć się na 2.3.3 potem na 4.1.2, a za drugim razem po wgraniu 4.1.2 jeszce raz 4.1.2 i teraz: 1. Jeszcze raz wybierasz w PDA stocka i powiększoną partycję w PIT ten pliczek: I9100_4GB_Data_1GB_System.pit 2. Wgrywasz po zrobieniu kroku nr. 1 ten pliczek: PhilZ-cwm6-XXMS1-OXA-4.53-signed.zip i robisz Full Wipe, a następnie Advanced -> Reboot to recovery 3. Następnie wgrywasz kolejne Recovery: CWM-KitKatCompatible-i9100.zip i znów reboot do nowego Recovery 4. Wgrywasz kolejne Recovery: recovery-Lanchon-IsoRec-TWRP-2.8.7.0-20160113-i9100-(by-arnab).zip i znów reboot do Recovery. Nie przejmuj się przy ostatnim Recovery, że się nie zmieniła, bo to się zmieni po wgraniu CM13. 5. Na koniec instalujesz CM i Gapps'y i to byłoby koniec. z tego wgrywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 I w czym jest jeszcze problem?Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 że wystąpuje zatrzymanie aplikacij na każdym gapps Chcę zainstalować Resurrection Remixa lecz nie wiem jak i skąd pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jaka wersja Gapps ? z którego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 http://opengapps.org/ z tej str pobieram i wybieram Platform: ARM Android: 4.4 Variant: stock Teraz zaktualizowałem do 5.1 adro i tylko zainstalowałem nowe gappsy i zamiast tam wybieania dałem 4.4 dałem 5.1 i full variant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/8706-[Wszystko-o-custom-romach]-Gdzie-jest-sklep-Google-Play?!---czyli-wszystko-o-GAPPS-'achGappsy się pobiera zawsze pod odpowiednią wersję Androida.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 No wiem tylko że dalej występopują błędy Lecz nie wiem jak zainstalować i skąd pobrać Resurrection Remixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 To wracam do poprzedniej instrukcij pierw 2.3.3 4.1.2 i dopiero dam znać co i jak A i jakie gappsy Wersja platforma android Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wcześniej dałem ci link. Sprawdź sobie sam. Ja mogę cię naprowadzić. Najprawdopodobniej masz ARM. Wariant gappsów zależy od wolnego miejsca na partycji systemowej. Jeśli nie masz zamiaru wgrywać dodatkowych modyfikacji to nawet super. Jednak ja korzystałem z nano, ponieważ miałem telefon tego pokroju (Galaxy S 3 Mini)Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pol332 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Ktoś pomoże ogarnąć skąd pobrać Resurrection Remixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dałem ci link 3 posty wcześniejTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pol332
Witajcie nie wiem czy to odpowiedni dział lecz mam takie pytanie że:
https://download.cyanogenmod.org/?device=i9100g&type=nightly
z tego pobieram ale które CyanogenMod Recovery czy Bulid? i czym się różnii nightly od sn...
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi