Szymon Zębacki Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Poszukuję sprawnego cyanmod pod GT-I8200. Znalazłem : -Kernel Baroni V0.1 -TWRP Ale sam nie potrafię znaleźć sprawnego cyan'a każdy wywala mi błąd po czym muszę na nowo wgrywać firmware...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Temat poprawiony http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/general/s-iii-mini-ve-i8200-n-t2826565 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon Zębacki Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 @Szymon Zębacki coś nie tak z tym poradnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon Zębacki
Poszukuję sprawnego cyanmod pod GT-I8200. Znalazłem :
-Kernel Baroni V0.1
-TWRP
Ale sam nie potrafię znaleźć sprawnego cyan'a każdy wywala mi błąd po czym muszę na nowo wgrywać firmware......
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi