pablowe1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Witam potrzebuje pomocy krok po kroku i przede wszystkim plików do wgrania systemu do zte blade III , zawiesza się na starcie ludzik i tyle , zależy mi na wgraniu z karty SD bo to chyba będę w stanie ogarnąć , dzięki wielkie i pozdrawiam Edytowane 23 Grudnia 2016 przez NeoCM poprawność językowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Bootloader odblokowany? Root? Szukałeś w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 no właśnie nie wgrywałem kiedyś przez live suita i rkbetach tool ale to nie to samo nie wiem jak odblokować znalazłem jakiś poradnik z fastbootem , oraz clockwordblade 3 ale po uruchomieniu cmd pisze "daemon not running " ale to chyba przez to że telefon ma ciagle zielonego ludzika , ktoś coś podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zainstalowałeś sterowniki? Masz włączony tryb debugowania USB? Żeby uruchomić telefon w fastboot musisz przedtem go wyłączyć (wyjąć baterię, jeżeli nie ma innej opcji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 no własnie telefon nie startuje , tylko do momentu ludzika i wtedy koniec nie mam jak włączyć nic w ustawieniach , mam zainstalowane sterowniki ale w menadżerze urządzeń nie pokazuje mi jako nazwa android, może ma ktoś jakies sterowniki to wersja zte blade iii z plusa , chyba że ma to cos znaczenie że kabel jest od noki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jaką nazwę pokazuje w menedżerze urządzeń? Kabel nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 wyskakuje że nie rozpoznano a w menedżerze "unkown device" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zainstaluj wszystkie sterowniki, od fastboot też i podłącz go do komputera w tym trybie. Jak zadziała to się pomyśli na ADB. Wrzuć jeszcze screeny z tego błędu co Ci wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 telefon włączam w trybie ze na ekranie świeci sie FTM ale jest dźwięk a w menedżer go nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Chodziło mi o okno z błędem "daemon not running". Podlinkuj jeszcze poradnik z którego korzystałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Przecież wszystko jest w porządku. Potem masz komunikat, że demon działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 no właśnie nie "DONE " też się nie pojawia staje tak jak na screenie i nic , pod innym portem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jak długo czekasz, na "done"? Próbowałeś na innych portach USB? Poprawne sterowniki? Spróbuj usunąć wszystkie sterowniki i zainstalować od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Done nie wyskakuje, wydaje mi sie że komputer nie widzi teleonu macie jakieś sprawdzone sterowniki do ste blade iii (zwykły nie pro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Ale po jakim czasie stwierdzasz, że done nie wyskakuje? Minuta? Dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 czekałem około 20 , zostawiłem go na noc i też nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dnia 20.12.2016 o 14:48, pablowe1 napisał: telefon włączam w trybie ze na ekranie świeci sie FTM ale jest dźwięk a w menedżer go nie widac Wracając do tego, tak nie może być. Zainstaluj jakiś inny sterownik (nowszy, starszy - coś działającego). Ewentualnie naciśnij na to PPM i odinstaluj i zrób wszytko od nowa. Próbowałeś na innym komputerze? Podłącz telefon bezpośrednio do płyty głównej, jeżeli masz PC. Nie korzystaj z HUB-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 mam problem zadne sterowniki nie współpracują telefon nie ma prawdopodobnie wł.tryby debugowania , instaluje sterowniki po podłaczeniu z wciśniętym vol- z ekranem FTM i mam w menadżerze takie coś jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 To bez włączonego trybu debugowania w fastboot nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 to jak się za to zabrać gdy telefon nie startuje tylko staje na ludziku androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Próbowałeś ADB? Na forum jest kilka poradników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablowe1 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 a mógłbyś podeślałać jakieś pewne sterowniki bo teraz mi pisze ciągle unkown device a nie "android " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ciężko coś znaleźć. Pewnych na pewno Ci nie podam, gdyż po prostu nie mam takiej możliwości. Znalazłem takie coś: http://zteblade3.blogspot.com/2013/01/blog-post.html Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=JaBjEyKLdEc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pablowe1
Witam potrzebuje pomocy krok po kroku i przede wszystkim plików do wgrania systemu do zte blade III , zawiesza się na starcie ludzik i tyle , zależy mi na wgraniu z karty SD bo to chyba będę w stanie ogarnąć , dzięki wielkie i pozdrawiam
Edytowane przez NeoCMpoprawność językowa
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi