pietrek77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam, ostatnio pisałem o zmianie pamięci z wewnętrznej na kartę ale mam kolejny problem, chcą zapisać wyświetla mi się to w załączniku, jak ktoś może proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Bo masz włączone tylko czytanie pamięciTap, tap, tap - morsem z LGE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A mógłbyś jakoś rozjaśnić- wiesz jak to zmienić bardzo chciałbym wiedzieć Pomógłby kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Spróbuj przez Total CommanderTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 W jakim programie to edytujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Spk, już ogarnąłem że kłódkę trzeba było aktywować itp ale mam ostatnie pytanie jeśli to zrobie zapiszę i zrestartuję to jak dam zakładkę będę miał 32 GB - karta SD czy 8 GB - pamięć wew. ? Proszę o szybką odpowiedź. Program File Explorer i do tego plugin File Explorer ( Root ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jak zamienis pamięć wew 8 Gb z kartą 32 Gb to będziesz miał 32 Gb wew.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ten kod co ci podałem, on ci zamienia internal_sdcard(wewnetrzną kartę) na external_sdcard(zewnetrzną kartę) Czyli będziesz miał tak, internal_sdcard: (tyle gb co ma twoja karta) external_sdcard: (tyle gb co ma twoja wewnętrzna karta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 jakie to urzadzenie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietrek77 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Samsung Galaxy TAB 4 WiFi Pomógłby ktoś? Napisać cały kod który mam wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Temat został poprawiony , następnym razem proszę stosować się do regulaminu forum Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTemat został poprawiony , następnym razem proszę stosować się do regulaminu forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pietrek77
Witam, ostatnio pisałem o zmianie pamięci z wewnętrznej na kartę ale mam kolejny problem, chcą zapisać wyświetla mi się to w załączniku, jak ktoś może proszę o pomoc
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi