Maks Kozłowski Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Mam takie pytanie kupiłem sobie ostatnio tel z Niemiec medionx5001 ma tam całkiem spore sprzęty 8 rdzeni 2gb ram itp ale ma androida 4.4 no to LoL Nie wyszukuje na niego aktualizacji moje pytanie czy można wgrać na niego takiego androida 5.1.1 Jakieś linki z chęcią poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zasady zakładania tematów też? Znalazłem jedynie do podobnego modelu root. Jeśli producent udostępnił źródła do modyfikacji to możesz sam jakiś Android 5 skonstruować. Tematy są w dziale Dla developerów. Zapraszam również do tematu z ADB.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maks Kozłowski Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Jak skonstruować ? próbowałem coś szukać ale tylko po niemiecku coś wyskakuje. Gdzie sprawdzić czy takie coś jest ? Wrzuć jakieś linki z konkretnymi tematami jak możesz Wie ktoś może co oni tam w linkach wrzucają? http://blog.planetb.de/spielzeugs/medion-x5001-smartphone-root-zugriff.htm Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Maks Kozłowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/319-1.-ROM---Tworzenie-ROMu-ze-źródeł-CyanogenModTap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maks Kozłowski Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maks Kozłowski
Mam takie pytanie kupiłem sobie ostatnio tel z Niemiec medionx5001 ma tam całkiem spore sprzęty 8 rdzeni 2gb ram itp ale ma androida 4.4 no to LoL
Nie wyszukuje na niego aktualizacji moje pytanie czy można wgrać na niego takiego androida 5.1.1
Jakieś linki z chęcią poczytam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi