FAriosawd Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam. Mam na I9100 cm12.1 i niestety CYANOGENMOD RECOVERY. Nie mogę wgrć ani CWM ani TWRP. proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Co ci pisze przy próbie instalacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. jedno zasadnicze pytanie, w jaki sposób dokonujesz próby wgrania recovery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FAriosawd Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 10 godzin temu, DusieK napisał: w jaki sposób dokonujesz próby wgrania recovery Wrzucam cwm albo twrp w zipie na pamiec tel bo mojej karty sd nie czyta. No i flashuje tego zipa w cyanogenmod recovery i wyskakuje failed. To samo jest w aplikacji twrp manager albo cwm manager. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 https://forum.cyanmod.pl/topic/1085-samsung-galaxy-s2-i9100-clockworkmod-recovery-6029/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FAriosawd Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 1 godzinę temu, DusieK napisał: https://forum.cyanmod.pl/topic/1085-samsung-galaxy-s2-i9100-clockworkmod-recovery-6029/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Napewno zadziała na cm12.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To jest uniwersalny sposóbWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FAriosawd Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dziękuje wszystkim za pomoc. Sposób z odinem zadziałał. Jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FAriosawd
Witam. Mam na I9100 cm12.1 i niestety CYANOGENMOD RECOVERY. Nie mogę wgrć ani CWM ani TWRP.
proszę o pomoc
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi