DusieK Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 WSZYSTKO CO ROBISZ, ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, JA ANI NIKT INNY NIE ODPOWIADAMY ZA NIE UMYŚLNE USZKODZENIA TELEFONU Co potrzebujesz? TWRP ROM [TUTAJ] GApps [TUTAJ] Jak wygląda ROM? Spoiler Jak go zainstalować? Wrzucasz ROM i GApps na kartę pamięci Wchodzisz do TWRP Wykonujesz backup (zalecane) Wykonujesz wipe data/cache/system Instalujesz ROM Instalujesz GApps Wykonujesz wipe cache Reboot system - czekasz na uruchomienie Nougata (min. 10 min) Źródłohttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-ressurrection-remix-m-t3270121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam Ano właśnie chciałem zainstalować RR na firmware GNJ9 i utkwiłem na logo Samsunga. Przyczyną mogło być przejście bezpośrednio ze stocka 4.3. Myślicie, że to kwestia preflashowania np. CyanogenModa? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A spróbuj pierw wgrać RR MM i na to RR N Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Na razie mam CMa13 z tonami aplikacji, tak mi się nie chce tego potem przywracać [emoji23]Ale, jak zobaczę wyraźne spadki wydajności, to z chęcią się przesiądę. Wyciapane z S3 -^^- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi