genek68 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam. Wie ktoś, gdzie w tym modelu telefonu znajduje się "testpoint" i jak go uruchomić? Telefon jest martwy, nie włącza się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Temat poprawiłem, następnym razem proszę stosować sie do regulaminu forum Z sklepu play pobierz "antutu" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Przecież napisał że telefon jest martwy, wgraj stocka.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ło jeju, Sorki, nie doczytałem tego + źle zrozumiałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Reaguje na podpięcie do komputera w jakimkolwiek trybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 genek68 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 niestety brak jakiejkolwiek reakcji gdy podpinam pod kompa też nic nie widzi w menedżerze urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Jeżeli kompletnie nie reaguje na fastboot, flash i ładowarkę to zostaje tylko serwis, ale chyba telefon padł całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 genek68 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 no na to wygląda ale jeszcze chciałem sprawdzić czy po zetknięciu testpointu ruszy i stąd moje pytanie gdzie takie styki znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
genek68
Witam.
Wie ktoś, gdzie w tym modelu telefonu znajduje się "testpoint" i jak go uruchomić?
Telefon jest martwy, nie włącza się.
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi