dawidedziu Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam! Po aktualizacji systemu zniknęła mi aplikacja zarządzająca motywami. Tematy mam po instalowane, nawet zainstalowałem ze sklepu motyw, który wspiera Nougata, ale brak możliwości ich zmiany. Jakieś pomysły? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Sprawdź czy w ustawieniach gdzieś masz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawidedziu Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Sprawdzałem po kilka razy i nigdzie nie widzę opcji zmiany motywu. Jedynie mogę go zainstalować, ale nic to nie da, bo motyw się nie zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Oficjalniy cyanogenmod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawidedziu Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Wydaje mi się, że raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 To jest wersja nightly więc może być niedopracowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariusz Szewczyk Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam i Wesołych Świąt. To mój pierwszy post. OnePlus One zakupiłem po dwóch latach przymierzania. Miał być OP3 a jest OP1. Nadal ma lepsze parametry od średniaków. Za 170€ (rozpakowany ale nowy) wpadł mi w ręce bo prawdopodobnie poprzedni użytkownik kupił wgrał ten soft i napotkał na problemy. Teraz wiem czemu sprzedał Instaluj aktualizacje. Mam ten sam problem i też zainstalowaną nightly. Również inne ale powoli je rozwiązuję. Czy warto wracać do stabilnej wersji, czy poczekać na poprawki Andka 7,1 ? Lista problemów: 1. Brak funkcji routera wi-fi (rozwiązany, bez testów.) 2. win 10 nie widzi plików. Połączenie USB i nie ma gdzie skopiować filmów, zdjęć i muzyki. (Przez bluetooth wysyłam pliki w ciemno i rano ich poszukam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 @up mówisz o wersji CM 14.1? jak tak to najlepiej wrócić do ostatniej wersji CM 13 i odczekać jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Chyba, że chcesz mieć telefon na którym każda operacja kończy się błędem to zostań przy nightly Serio - wróć do stabilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariusz Szewczyk Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Było gorzej, teraz nie jest tak źle, codziennie są nowe aktualizacje. CM jest dla mnie nowy i dzięki temu, że to nightly lepiej go poznaję. CM 14,1 wydaje się już w miarę stabilny, miałem zdecydowanie gorsze systemy a o aktualizacjach nikt nie pamiętał. Tu widać, że praca wre. THX Jak będą problemy wrócę bez wahania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dawidedziu
Witam!
Po aktualizacji systemu zniknęła mi aplikacja zarządzająca motywami. Tematy mam po instalowane, nawet zainstalowałem ze sklepu motyw, który wspiera Nougata, ale brak możliwości ich zmiany. Jakieś pomysły?
Pozdrawiam!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi