Janosik Kowalski Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam, wgrałem sobie Walkmana poprzez Twrp, jak go teraz odinstalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Normalnie, pobierz sobie aplikację Odinstaluj aplikacje systemowe i jużWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dokładnie tak jak wyżej. Możesz też usunąć ręcznie przez jakiś eksplorator plików z dostępem do roota. Wywalasz plik z folderu /system/app. Potem restart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Janosik Kowalski
Witam,
wgrałem sobie Walkmana poprzez Twrp, jak go teraz odinstalować ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi