krysut Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 witam wszystkich prosze o pomoc kupilem telefon ze zrobionym rootem no i chicalem wgrac cm 13 ale cos mi nie poszlo a backupa ine zrobilem i chcialbym wrocic do stockowego romu czy ktos moglby mi to w miare lopatologicznie wytlumaczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DusieK Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Temat poprawiłem, przeniosłem do odpowiedniego działu, następnym razem proszę stosować sie do regulaminu forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krysut Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 C:\Users\Rumuneq\Desktop\OneDrivers_Fastboot\Fastboot>fastboot flash zip 0PJAIMG.ZIP target reported max download size of 800000000 bytes Invalid sparse file format at header magi sending sparse 'zip' (85585 KB)... OKAY [ 5.234s] writing 'zip'... (bootloader) HOSD CL#506785 (bootloader) ERR [SD_UPDATE_ERR] update_fb_ZIP_buf: can not find ZIP hea (bootloader) der (bootloader) ERR [SD_UPDATE_ERR] sddownload failed: 22 (bootloader) ERR Update zip file failed. (bootloader) ERR ZIP ERROR, exit read zip loop (bootloader) ERR ZIP signature checking failed... (bootloader) Update zip file OK (bootloader) ERR ZIP ERROR CODE, 22 (bootloader) end@Done FAILED (remote: 22: fail to flash via downloadzip) finished. total time: 9.457s C:\Users\Rumuneq\Desktop\OneDrivers_Fastboot\Fastboot> POMOCY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Pobierz ten program: link Szukaj opcji recovery, rescue lub podobnej. Podłącz telefon do komputera w fastboot - może coś zareaguje. Masz odblokowany bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krysut
witam wszystkich
prosze o pomoc kupilem telefon ze zrobionym rootem no i chicalem wgrac cm 13 ale cos mi nie poszlo a backupa ine zrobilem i chcialbym wrocic do stockowego romu czy ktos moglby mi to w miare lopatologicznie wytlumaczyc ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi