Znachor Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam mam problem z wyłączeniem swojego samsunga a3.Próbowałem zrobić roota Odinem i mi staneło naDownloading i nie mogę wyłączyć telefonu co zrobić proszę o podpowiedż.Serdeczne dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Nie zaznaczyłeś w Odinie auto-reboot. Wgraj jeszcze raz ale z zaznaczą tą opcją.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Następnym razem proszę o napisanie tematu zgodnie z regulaminem forumWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi