Dawid Akwad Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Cześć. Jak w temacie.... Jak zrootować Lenovo C2 (kingoroot nie działa) i potem twrp, kernel i cyanogen mod... pomocy. szukałem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nawet to? https://download.chainfire.eu/696/supersu/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 King root, vroot, frameroot Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fuki iro Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 King root, vroot, frameroot niestety też nic nie dało... jest w lenovo opcja z bootloaderem? może jest zablokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Blokada bootloadera a root nie mają nic do siebieWysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jak przez zablokowany bootloader nie można roota zrobić. To męcz Lenovo o kod do odblokowania wraz z metodą. I na XDA zobacz może już coś wykombinowali w tym temacie Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Na Xperii robią normalnie roota, a to że nie można zrobić to kwestia zabezpieczeń.Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawid Akwad
Cześć. Jak w temacie.... Jak zrootować Lenovo C2 (kingoroot nie działa) i potem twrp, kernel i cyanogen mod... pomocy. szukałem i nic
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi